Verzenden

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

In principe wordt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Uitzondering
Verzending naar het buitenland -in Eurozone 1- worden door ons verzonden via GLS.
Ook de verzendingen tot 30 kg. gaan via GLS.

GLS haalt op zaterdag geen pakketten op.

Bestellingen die meer dan 20 kg. bedragen of grotere afmetingen hebben dan 80 x 50 cm. of bestellingen die naar België of Duitsland moeten en op vrijdag na 12:00 uur zijn besteld, gaan dus maandags op transport.

Bestel jij van maandag tot vrijdag 12:00 uur? Dan geldt gewoon de regel: binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Maar ik heb haast, wat nu?
No problemo. Meestal dan. Neem gewoon even contact met ons op.
Het kan zijn dat we met een bouwproject bezig zijn en niet eerder voor je naar het postkantoor kunnen, maar bestel je iets wat je om wat voor reden dan ook snel in huis wilt hebben, dan kan ik altijd kijken of we tussendoor een bezorgmoment voor je kunnen regelen.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Wanneer jouw bestelling wordt bezorgd is in handen van het postorderbedrijf. Je krijgt van het postorderbedrijf een track-trace nummer zodat je je pakket online kunt volgen en de bezorgmomenten kunt checken. Houtkoorts is vanaf het moment dat het postorderbedrijf het pakket in handen heeft niet meer verantwoordelijk. In drukke tijden, zoals in de december maanden kan het zijn dat het postorderbedrijf wat vertraging oploopt. Bestel daarom je cadeaus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Levering van groot transport
Groot transport of de levering van meubels wordt altijd in goed overleg met jou gedaan.
We werken met verschillende transporteurs en in de regel neemt het transportbedrijf dat jouw transport gaat verzorgen contact met je op om een bezorgafspraak te plannen. Voor vragen kun je natuurlijk bij ons terecht.